• شناسه کاربری :

    کلمه عبوری :

جزيره در آتش-انتشارات سمير

جزیره در آتش(1394)

در اواخر دهه 1820 (زمانی که ژول ورن به دنیا ‌آمد)‌ یونانیان و ترک‌ها در جنگ با یک‌دیگر بودند. ستوان هنری دوآلبارت از ناوی‌های فرانسوی همراه با دیگر فرانسویان در این نبرد به یونانیان پیوسته بود. هنری در این نبرد مجروح شده و پس از آن‌که بهبود می‌یابد با هادجین الیزوند و دختر جذاب و زیبای بانکدارش برخورد می‌کند و با او آشنا می‌شود و به او دل می‌بندد.

نویسنده : ژول ورن

مترجم : سپهر حاجتی

نوبت چاپ : 1

تعداد چاپ :

شابک : 9786005955729

تعداد صفحات : 72

دریافت خلاصه کتاب

  • خلاصه کتاب
  • درباره نویسنده
  • درباره مترجم
  • هزینه ارسال

buy clomid tablets

clomid online reviews

در اواخر دهه 1820 (زمانی که ژول ورن به دنیا آمد) یونانیان و ترکها در جنگ با یکدیگر بودند. ستوان هنری دوآلبارت از ناویهای فرانسوی همراه با دیگر فرانسویان در این نبرد به یونانیان پیوسته بود. هنری در این نبرد مجروح شده و پس از آنکه بهبود مییابد با هادجین الیزوند و دختر جذاب و زیبای بانکدارش برخورد میکند و با او آشنا میشود و به او دل میبندد. آن دو با یکدیگر قرار ازدواج میگذارند تا اینکه نیکلاس استارکوس به نزد بانکدار آمده و خواهان ازدواج با هادجین میشود. هادجین مایل نیست با نیکلاس ازدواج کند و کشف میکند که سارکوس از رازی نسبت به پدرش باخبر است که به سبب آن راز پدرش را در مشت خود دارد. پس از مرگ پدرش احساس میکند دیگر مجبور نیست با نیکلاس سارکوس ازدواج کند و از دیگرسوی احساس میکند به سبب کارهای پدرش شایستگی ازدواج با مرد صادق و درستکاری چون هنری دوآلبارت را ندارد. هادجین شروع به اقداماتی میکند تا خطاهای پدرش را اصلاح کند و نام او را از زشتیها پاک کند. در این احوال هنری دو آلبارت به میدان جنگ بازگشته و به او فرماندهی کشتی سیفانتا داده میشود که در جزایر یونانی در تعقیب دزدان دریایی بود. خطرناکترین و بدنامترین آنان ساکاراتیف نام داشت. دو آلبارت در تعقیب ساکارتیف بود و سرانجام با او در حوالی جزیره کرت برخورد کرد و آن روز نبردی سخت با یکدیگر داشتند زیرا آن دزد دریایی نیز سودای ازدواج با الیزوندو را داشت.

کتاب در 72 صفحه در قطع رقعی عرضه میشود.

ژول ورن در هشتم فوریه (1828) در یک خانواده مرفه در منطقه بندری شهر نانت فرانسه متولد شد. به خواست پدرش تحصیلاتش را در رشته حقوق به پایان برد، اما ذوق نمایشنامه‌نویسی و رمان‌نویسی او را بر آن داشت که کم‌کم به سوی ادبیات کشیده شود. اگر چه در ابتدا در این کار موفق نبود و از دیدگاه مالی هم در مضیقه قرار گرفته بود، اما پس از آن به سرعت پیشرفت کرد.
پنج‌گانه مشهور او که دربرگیرنده کتاب‌های سفر به مرکز زمین، بیست هزار فرسنگ زیر دریا و دور دنیا در هشتاد روز است، شهرتی جهان‌گیر به وی داد. او در مقام دومین نویسنده‌ای است که کتاب‌هایشان از سال (1979) تاکنون، بیشترین بازگردانی را به زبان‌های گوناگون جهان داشته‌اند. پیش و پس از او به‌ترتیب آگاتا کریستی و شکسپیر، نویسنده‌های انگلیسی جا دارند.
در آغاز آثار ژول ورن تنها در میان کودکان طرفداران و علاقه‌مندانی داشت تا آن که منتقد و نویسنده‌ای به نام مارسل موره (1969–1887) چندین کتاب و رساله درباره ژول ورن نوشت و او را چنان‌که بود به دنیا معرفی کرد. مارسل موره در دو کتاب: «ژول ورن بسیار شگفت‌انگیز» (1960) و «اکتشافات ژول ورن» (1963) ژول ورن را به دنیا شناساند و از آن به بعد دوستداران ادب با نظر جدی تری به ژول ورن می‌نگرند.

کلیه حقوق این سایت متعلق به انتشارات سمیر می باشد.
طراحی و توسعه شرکت بهبود سامانه فرا ارتباط