• شناسه کاربری :

    کلمه عبوری :

فروغ-انتشارات سمير

مجموعه اشعار فروغ ( 5 جلد )(1396)

وی پنج دفتر شعر منتشر کرد که از نمونه های قابل توجه شعر معاصر فارسی هستند.

نویسنده : فروغ فرخزاد

مترجم : مهدی افشار - ماناواز الکساندریان

نوبت چاپ : دوم

تعداد چاپ :

شابک : 9789646552197 - 9789646552333-

تعداد صفحات : 705

دریافت خلاصه کتاب

  • خلاصه کتاب
  • درباره نویسنده
  • درباره مترجم
  • هزینه ارسال

amitriptyline 25mg

buy amitriptyline

clomid uk prescription

buy clomid tablets

How to Take Amoxicillin

buy amoxicillin amazon blog.planningpme.es buy amoxicillin

amoxicillin 500mg capsules uses

amoxicillin 500mg tds

albuterol and ventolin together

albuterol sulfate vs ventolin blog.tgworkshop.com albuterol hfa vs ventolin hfa

buy amitriptyline uk

buy amitriptyline

abortion pill philippines

abortion manila

شعر فروغ، شعر بىدروغ است. فروغ از معدود بانوان شاعرى است که عواطف و احساسات خویش را بىپردهپوشى بیان مىدارد. فروغ در شعرش یک زن است، زنى واقعى با همه عواطف و احساسات مادرانه و زنانه که این عواطف و احساسات را گرامى مىدارد و براى آنها ارزش قایل است. شعر فروغ، شعرى تصویرى است که در دفاتر پنجگانهاش با توجه به سیر تاریخى دفاتر در حال اوجگیرى است. تولدى دیگر، به راستى تولدى دیگر در شعر فروغ است که او از این دفتر به بعد، از عواطف رمانتیک فاصله مىگیرد و به مسایل اجتماعى روزگار خویش مىپردازد.

پنج دفتر شعر فروغ، به یارى دو مترجم توانا مناواز آلکساندریان و مهدى افشار در قالب و شکلى زیبا انتشار یافته است. این دفتر همانند دیگر دفاتر و دیوانهاى شعر دو زبانه این مترجمان، راهنمایى ارزشمند براى مترجمان جوانى است که سوداى ترجمه و معرفى ادبیات ایران زمین به جهانیان را دارند.

کتاب در پنج دفتر در قطع خشتى عرضه مىشود.

فروغ زمان فرخ زاد عراقی،(8 دی 1313، تهران — 24 بهمن 1345، تهران)، معروف به فروغ فرخزاد و فروغ، شاعر نامدار معاصر ایران است. وی پنج دفتر شعر منتشر کرد که از نمونه های قابل توجه شعر معاصر فارسی هستند. فروغ فرخزاد در 32سالگی بر اثر واژگونی اتومبیل درگذشت. فروغ با مجموعه های اسیر، دیوار و عصیان در قالب شعر نیمایی کار خود را آغاز کرد. سپس آشنایی با ابراهیم گلستان، نویسنده و فیلم ساز سرشناس ایرانی، و همکاری با او، موجب تحول فکری و ادبی در فروغ شد. وی در بازگشت دوباره به شعر، با انتشار مجموعه تولدی دیگر، تحسین گسترده ای را برانگیخت. سپس مجموعه ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد را منتشر کرد تا جایگاه خود را در شعر معاصر ایران به عنوان شاعری بزرگ تثبیت کند. آثار و اشعار فروغ به زبان های انگلیسی، ترکی، عربی، چینی، فرانسوی، اسپانیایی، ژاپنی، آلمانی و عبری ترجمه شده اند.

کلیه حقوق این سایت متعلق به انتشارات سمیر می باشد.
طراحی و توسعه شرکت بهبود سامانه فرا ارتباط