• شناسه کاربری :

    کلمه عبوری :

کاغذ و مشتقات کاغذی بالاترین حجم پسماند خشک تولیدی در مشهد

از آنجایی که بیشترین میزان پسماند خشک تولیدی در شهر کاغذ و مشتقات کاغذی است این سازمان کار جمع‌آوری کاغذ باطله ادارات دولتی و خصوصی را انجام می‌دهد.

1395/02/24

buy zoloft

buy sertraline

where can i buy low dose naltrexone

buy naltrexone
از دیدگاه سازمان بهداشت جهانی یکی از مشکلات مهمی که بر اثر توسعه شهری و صنعتی پدید آمده است، مسئله دفع مواد زائد جامد است. بسیاری از کشورها در زمینه مدیریت این مواد با مشکل مواجه و نیازمند راه‌حل‌های جامع و کاربردی هستند.
 
در کشور ما نیز افزایش روزافزون جمعیت و گسترش مداوم شهرها از یک سو و ازدیاد و توسعه فعالیت‌های صنعتی، تجاری و خدماتی از سوی دیگر منجر به تولید مقادیر زیادی مواد زائد در شهرها شده که در بیشتر مواقع مدیریت آن با توجه به کمبود امکانات و بودجه، مشکلات عدیده‌ای درپی داشته که از جمله این مشکلات آلودگی محیط زیست است.
 
بنابراین امروزه یکی از عوامل مهم آلودگی محیط زیست عدم مدیریت درست انواع مواد زائد است. تجربه شهرهای بزرگ جهان نشان می‌دهد که تنها راه برخورد با این مسئله طراحی یک سیستم علمی و صحیح در امر مدیریت مواد زائد است.
 
آمارهای رسمی نشان می‌دهد سه شهر تهران، مشهد و اصفهان تولیدکننده بیشترین میزان زباله روزانه در سطح کشور هستند و مشهد در این رابطه در جایگاه دوم کشور قرار دارد. تهران با 3 هزار تن، مشهد با 2 هزار تن و اصفهان با 1500 تن تولیدکننده بیشترین میزان زباله روزانه در سطح کشور هستند و مشهد در این رابطه در جایگاه دوم کشور قرار دارد.
 
از مجموع دو هزار تن زباله تولیدی روزانه مشهد 70 درصد آن مربوط به زباله تر و 30 درصد مابقی مربوط به زباله خشک بوده است. در واقع روزانه 2 هزار تن زباله تر در مشهد جمع‌آوری می‌شود که 750 تن آن تبدیل به کود کمپست شده و 1350 تن دیگر نیز مدفون می‌شود. از این مقدار| روزانه 200 تن زباله خشک در مشهد تولید می‌شود که بیشترین میزان زباله خشک مربوط به کاغذ بوده که شامل 53 درصد کل این نوع زباله است و مابقی مربوط شیشه، فلزات، پلی استایرن، لاستیک و غیره می‌شود.
 
از سوی دیگر روزانه 2 هزار تن زباله بیمارستانی در مشهد تولید می‌شود که متاسفانه مراکز درمانی اعم از بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها اقدام به تفکیک زباله‌های آلوده از غیرآلوده نمی‌کنند و تمامی زباله‌ها را در یکجا جمع می‌کنند و این کار سبب عدم بازیافت زباله‌های غیرآلوده می‌شود و به ناچار با زباله‌های آلوده دفن می‌شوند و از مجموع پزشکان مشهدی نیز طبق آمار مدیریت پسماند حدود 120  پزشک در بحث تفکیک زباله‌های آلوده از غیرآلوده همکاری دارند.
 
همچنین طبق گزارشات روابط عمومی سازمان مپ شهرداری مشهد زباله خشک و تر در مشهد در سال جدید افزایش داشته است‌. آمار ثبت شده زباله خانگی و سرجارو نشان می‌دهد میزان زباله تر سال 95 نسبت به سال 94 افزایش داشته که البته این آمار در زمینه زباله خشک جمع آوری شده نیز همین افزایش را نشان می‌دهد.
 
در مجموع  پسماند تر سال 95 نسبت به سال 94 افزایش 7 درصدی داشته است به طوری که میزان میانگین روزانه زباله در مشهد در سال 95 بیش از 2 هزار تن را نشان می‌دهد که در مجموع رشد 7 درصدی داشته است.
 
همچنین عبدالامیر بخشی‌‌زاده، مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری مشهد با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های شهرهای بزرگ رفع معضلات زیست محیطی است، ابراز داشت: روزانه 2000 تن زباله در شهر مشهد تولید می‌شود که این حجم زباله باید مدیریت شود.
 
وی با بیان اینکه مهمترین هدف در برنامه‌های این مجموعه افزایش تفکیک زباله و کاهش تولید زباله از سوی مردم بوده است، خاطرنشان کرد: با وجود فرهنگ‌سازی‌های صورت گرفته میزان همکاری‌های مردمی قابل توجه نبوده و تنها 64 درصد مردم در این رابطه همکاری دارند، همچنین 13 درصد زباله‌های خشک نیز توسط مردم تفکیک می‌شود که این عدد هم باید افزایش یابد.
 
بخشی‌زاده معتقد است از آنجایی که بیشترین میزان پسماند خشک تولیدی در شهر کاغذ و مشتقات کاغذی است این سازمان کار جمع آوری کاغذ باطله ادارات دولتی و خصوصی را انجام می‌دهد.
 
وی می‌افزاید: روزانه به طور میانگین 615 کیلوگرم کاغذ باطله از نهادها، ارگان‌ها، ادارات و موسسات خصوصی  و دکه‌های مطبوعاتی در مشهد جمع آوری می‌شود. همچنین با 59 دکه مطبوعاتی که با ما همکاری دارند روزانه بطور میانگین 615 کیلو کاغذ باطله جمع آوری می‌شود.
 
مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری مشهد می‌افزاید: شهروندان نیز می‌توانند از طریق 59 دکه مطبوعاتی در سطح شهر کاغذ باطله خود را تحویل دهند و در این طرح مشارکت کنند که در حقیقت از مجموع این دو روش روزانه 615 کیلوگرم کاغذ باطله جمع آوری و در چرخه بازیافت کاغذ قرار می‌گیرد.
 

زباله، کاغذ، پسماند خشک، مشهد، ایپینا |

کلیه حقوق این سایت متعلق به انتشارات سمیر می باشد.
طراحی و توسعه شرکت بهبود سامانه فرا ارتباط