شناسه کاربری :
کلمه عبوری :
اخبار انتشارات سمیر
صفحه اصلی\آرشیو اخبار\مرور یک کتاب تجدیدچاپی؛ فریدون زندفرد؛ از سفارت شاهنشاهی تا وزارت خارجه جمهوری اسلامی
مرور یک کتاب تجدیدچاپی؛ فریدون زندفرد؛ از سفارت شاهنشاهی تا وزارت خارجه جمهوری اسلامی
نشر شیرازه کتاب ما پس از سالها کتاب «ایران و جهانی پر تلاطم» نوشته فریدون زندفرد، دیپلمات مشهور ایرانی را تجدیدچاپ کرد.
1398/11/28
به گزارش خبرنگار مهر، انتشارات شیرازه کتاب ما بهتازگی کتاب «ایران و جهانی پر تلاطم: خاطراتی از دوران خدمت در وزارت خارجه 1326 - 1359» اثر فریدون زندفرد را با شمارگان 330 نسخه، 269 صفحه و بهای 35 هزار تومان تجدیدچاپ کرده است.
چاپ پیشین این کتاب در سال 1379 با شمارگان دو هزار و 200 نسخه و بهای هزار و 600 تومان منتشر شده بود. فریدون زندفرد (درگذشته در تابستان 1398) محقق حوزه سیاست خارجی و از معاونان وزارت امور خارجه ایران در دوران پهلوی بود.
کتاب «ایران و جهانی پر تلاطم» 11 فصل دارد که عناوین آنها بهترتیب از این قرار است: «سالهای نخست (از 1326 تا 1328)»، «ماموریت در سازمان ملل متحد»، «اداره امور اقتصادی»، «ماموریت دوم در سازمان ملل متحد»، «هفت سال اقامت در تهران (از 1343 تا 1350)»، «سفارت کویت»، «ریاست دفتر طرحها و برنامهها»، «سفارت اسلام آباد»، «سفارت کویت از 57 تا 58»، «وزارت خارجه جمهوری اسلامی» و «پردههای آخر».
زندفرد از مقامات عالیرتبه و سفرای سابق وزارت امور خارجه بود که سال 1304 در تهران متولد شد؛ دوره کارشناسی را در دانشکده حقوق دانشگاه تهران گذراند و درجات کارشناسی ارشد و دکترا را در رشته علوم سیاسی از دانشگاه نیویورک در ایالات متحده آمریکا کسب کرد.
زندفرد در سال 1326 خدمت در وزارت امور خارجه را آغاز کرد و پس از 16 سال و طی مشاغل و مدارج گوناگون، به مقام سفارت کشورهای در کویت، پاکستان و عراق رسید. وی همچنین در دورهای معاون وزارت امور خارجه ایران بود. از رویدادهای مهم دوران 33 ساله خدمت او، الحاق جزایر سهگانه به ایران و موضوع بحرین بود. وی به روایتی تنها سفیر بازمانده از رژیم شاهنشاهی بود که نظام نوپای جمهوری اسلامی نیز از دانش و تجربیاتش در مشاغل مختلف بهره گرفت و پس از انقلاب نیز در وزارت امور خارجه به خدمت خود ادامه داد.
تحولات سیاسی در بریتانیا، ایران و جامعه ملل، تاریخ جامعه ملل ایران، جهانی پر تلاطم: خاطراتی از دوران خدمت در وزارت خارجه 1326 - 1359، بحرین: یادی از آن استان آشنای گمشده، خاطرات خدمت در وزارت امور خارجه و سیمای دیپلماسی نوین ایران، محمدعلی فروغی در صحنه دیپلماسی بینالملل: کنفرانس صلح پاریس (ورسای)، سر گوراوزلی: اولین سفیر انگلیس در دربار قاجار 1844 - 1770 (طراح عهدنامه گلستان) (ایران در آغاز قرن نوزدهم)، خاطرات خدمت در وزارت امورخارجه? و ?سیمای دیپلماسی نوین ایران در نیمه قرن بیستم 1326- 1359 و… از جمله آثار هستند.
فریدون زند فرد - سفارت - شاهنشاهی - جمهوری اسلامی - انتشارات شیرازه - ایران - جهان
خبرگزاری مهر
درباره سمیر
اطلاع رسانی
شبکه های اجتماعی
تماس با ما
کلیه حقوق این سایت متعلق به انتشارات سمیر می باشد. طراحی و توسعه شرکت بهبود سامانه فرا ارتباط