شناسه کاربری :
کلمه عبوری :
اخبار انتشارات سمیر
صفحه اصلی\آرشیو اخبار\روشهایی که نویسندههای تازه کار باید بدانند
روشهایی که نویسندههای تازه کار باید بدانند
روزنامه آمریکایی هافینگتون پست به قلم یکی از نویسندههای مشهور آمریکایی نکاتی درباره نویسندگی منتشر کرده است که میتواند برای نویسندههای تازه کار مفید باشد و آنها را در نوشتن داستانها و ایده پردازی بهتر یاری کند.
1398/11/29
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) ، استیون کینگ در کتاب خود به نام «درباره نوشتن» نوشته است: اگر زمان کافی برای خواندن ندارید، زمان کافی برای نوشتن هم نخواهید داشت. به همین سادگی.
روزنامه آمریکایی هافینگتون پست به قلم استیون کینگ نویسنده مشهور آمریکایی و صاحب کتابهای ژانر وحشت نکاتی درباره نویسندگی منتشر کرده است که میتواند برای نویسندههای تازه کار مفید باشد و آنها را در نوشتن داستانها و ایدهپردازی بهتر یاری کند.
این روزنامه مینویسد: نخستین قدم در نوشتن یک داستان خوب ایدهپردازی و تخیل نویسنده است. این کار بسیار سخت است ولی هیچ کاری غیر ممکن نیست.
به نوشته هافینگتون پست همیشه برای نویسندهها سوال وجود داشته که برای قوی تر کردن نوشتههای خود چه کاری انجام دهند. روشهای ارائه شده توسط روزنامه آمریکایی شاید کمی جدید و دور از کلیشه باشد.
قدم بزنید
محققان دانشگاه استنفورد دریافتهاند که قدم زدن خلاقیت را افزایش میدهد. این روشی است که متفکرین بسیاری از استیو جابز تا توماس جفرسون آن را بکار بردهاند. اگر مایل به پیادهروی نیستید هر نوع فعالیت ورزشی دیگری که یکنواخت و نسبتاً سبک باشد میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
نوشتن آزاد را تمرین کنید
نوشتن آزاد (نوشتن کلمات روی کاغذ بدون در نظر گرفتن هرگونه ساختار یا محدودیت) میتواند مسیر خلاقیت را باز کند. نتایج گاهی غیرقابل پیشبینی هستند و شگفتانگیزترین تصاویر، شخصیتها، خاطرات و داستانها روی صفحه ظاهر میشوند.
این تمرین به جریان عمیق خلاقیت ذهن ما اجازه میدهد در نوشتن ظهور و بروز بیابد. این کار بسیار آسان است، فقط کافی است یک کاغذ و 15 دقیقه وقت داشته باشید و سپس به طور پیوسته بنویسید و اصلاً نگران نباشید که آنچه نوشتهاید از لحاظ دستوری صحیح باشد چراکه اکنون زمان غلطگیری نیست.
بخوانید
استیون کینگ در کتاب خود به نام «درباره نوشتن» نوشته است: اگر زمان کافی برای خواندن ندارید، زمان کافی برای نوشتن هم نخواهید داشت. به همین سادگی. خواندن متون عالی بسیار مؤثر است اما قدرت خواندن آثار سطح پائین را نیز دست کم نگیرید. این آثار میتوانند به شما کمک کنند متوجه کیفیت پایین نگارش خود بشوید و متون بهتری بنویسید.
ارتباط خود را با اینترنت قطع کنید
احتمالاً برای یافتن موضوعی که الهامبخش شما در نوشتن باشد میخواهید به سراغ توییتر، ایمیل یا هر صفحه آنلاین دیگری که دارید بروید، ولی این کار فقط ذهن شما را منحرف میکند و وقتتان را هدر میدهد. از آن اجتناب کنید. برای نوشتن یک اثر جدی تلویزیون را خاموش کنید، تلفن را از خود دور کنید و به سراغ فضای مجازی نروید. سپس شگفتزده خواهید شد که وقتی آرامش دارید چه ایدههای جذابی به ذهنتان خطور میکنند.
مشاهده و ثبت کنید
درست است که نشستن در یک مکان عمومی مانند کافیشاپ با کاغذ و قلم در دست، تصویری کلیشهای از نویسندگی است اما آن را امتحان کنید. بیرون بروید و بیست یا سی دقیقه به تماشای مردم بنشینید. ببینید چگونه صحبت میکنند، چه حرکاتی دارند و چه لباسهایی میپوشند. سپس داستانکهایی درمورد این افراد بنویسید و مشاهدات خود درباره آنها را ثبت کنید و به آنها اسم بدهید. فقط مراقب باشید به مردم خیره نشوید زیرا باعث ناراحتی آنها میشوید.
اینترنت - ثبت - مضاهده - نویسنده
ایبنا
درباره سمیر
اطلاع رسانی
شبکه های اجتماعی
تماس با ما
کلیه حقوق این سایت متعلق به انتشارات سمیر می باشد. طراحی و توسعه شرکت بهبود سامانه فرا ارتباط